Om Vinterjazz

Vinterjazz er en ti-dagers landsomfattende markering av jazz, hvor formålet er å sette fokus på aktiviteten og entusiasmen som finnes rundt om i hele Norge. Vinterjazz arrangeres av Norsk jazzforum i samarbeide med organisasjonens medlemsklubber. I løpet av de ti dagene i februar vil over 30 av Norsk jazzforums medlemsklubber tilby over 70 konserter rundt om i hele Norge.

Klubbene står selv for booking
Vinterjazz fungerer slik at Njfs medlemsklubber selv booker band og bestemmer antall konserter de ønsker å avvikle i perioden. Den enkelte klubb avgjør om de ønsker å gjøre ekstraordinære arrangementer eller kun melde inn det vanlige programmet.  Formålet er å vise den store bredden og aktiviteten hos landets jazzklubber, uansett om det er internasjonale artister på programmet eller jam med lokale musikere.

Er du musiker?
Er du musiker og ønsker å spille under Vinterjazz, kontakt våre medlemsklubber direkte. Oversikt og kontaktinformasjon finner du her. Har du allerede booket en turné i perioden, send oss turnéplan så inkluderer vi konsertene som arrangeres på Njfs medlemsklubber i program og annonsering for Vinterjazz.

For spørsmål om Vinterjazz, ta kontakt med Norsk jazzforum.

Fra forsiden

Konsert

Tjuvstart: Juno

JUNO tjuvstartet Vinterjazz med konsert på Storyville i Molde 25. januar. Bandet spiller orginale komposisjoner som utforsker grenseområdet mellom fri og arrangert musikk.