Om Vinterjazz

Vinterjazz er en ti-dagers landsomfattende markering av jazz, hvor formålet er å sette fokus på aktiviteten og entusiasmen som finnes rundt om i hele Norge. Vinterjazz arrangeres av Norsk jazzforum i samarbeide med organisasjonens medlemsklubber. I løpet av de ti dagene i februar vil over 30 av Norsk jazzforums medlemsklubber tilby over 70 konserter rundt om i hele Norge.

Klubbene står selv for booking
Vinterjazz fungerer slik at Njfs medlemsklubber selv booker band og bestemmer antall konserter de ønsker å avvikle i perioden. Den enkelte klubb avgjør om de ønsker å gjøre ekstraordinære arrangementer eller kun melde inn det vanlige programmet.  Formålet er å vise den store bredden og aktiviteten hos landets jazzklubber, uansett om det er internasjonale artister på programmet eller jam med lokale musikere.

Er du musiker?
Er du musiker og ønsker å spille under Vinterjazz, kontakt våre medlemsklubber direkte. Oversikt og kontaktinformasjon finner du her. Har du allerede booket en turné i perioden, send oss turnéplan så inkluderer vi konsertene som arrangeres på Njfs medlemsklubber i program og annonsering for Vinterjazz.

For spørsmål om Vinterjazz, ta kontakt med Norsk jazzforum.

Fra forsiden

Nyheter

Vinterjazz over hele landet

Fredag 25. januar går startskuddet for den ti dager lange landsdekkende jazzmønstringen Vinterjazz. Jøkleba gjør sju konserter i Sør-Norge og Live Foyn Friis Kvartett turnerer i Nord-Norge. GURLS, Gard Nilssen’s Acoustic Unity, Karin Krog & The In-Between Times, Lassen, KORK & Nils Petter Molvær er blant andre norske toppnavn på Vinterjazz-programmet.

Nyheter

Blow Out! kåret til Årets jazzklubb 2019

Den musikerdrevne konsertserien Blow Out! i Oslo er kåret til Årets jazzklubb 2019. Prisen ble overrakt på Kafé Hærverk tirsdag 29. januar under Vinterjazz.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev