Lørdag 26. jan 2019 kl. 14:30

Per Mathisen Super Trio Deluxe, feat. Ulf Wakenius & Gary Husband

Sildajazzens venner / Høvleriet
Haugesund

Denne eksplosive “Powerhouse” trioen består av 3 av Europas mest etterspurte musikere. Her møter vi de ypperste prestasjoner fra hver enkelt instrumentalist og i samspillet innad i bandet.
Plateartisten og komponisten, lederen og grunnleggeren av trioen, Per Mathisen, er ikke bare det norske svaret på Jaco Pastorius på elbass, men også det norske svaret på Niels Henning Ørsted Pedersen på kontrabass. Per «Bass Viking» Mathisen er den hotte bassisten her på berget, og han blir ofte titulert på same vis i verdensmålestokk.
Plateartist, komponist og Grammy-nominerte Ulf Wakenius på gitar er en av de mest berømte svenske musikerne noensinne. Han var av en aldrende Oscar Peterson omtalt som en av verdas største gitarister.
Plateartist, komponist og multi instrumentalist Gary Husband fra England er kjent som batterist verda over. Han er og en anerkjent keyboard spiller. Ingen andre jazz musikere verda kan visa til slik ei langvarig dobbelinstrumental karriere som Gary Husband.
Disse glitrende instrumentalistene og deres samspill seg imellom tar garantert pusten fra en og gir publikum skrekkblanda fryd! Disse glitrende instrumentalistene og deres samspill seg imellom tar garantert pusten fra en og gir publikum skrekkblandet fryd!
Få med deg denne «godbiten» av en «Heavy» jazzkonsert!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev