Tirsdag 29. jan 2019 kl. 21:00

Live Foyn Friis kvartett

/ Kulturhuset
Tromsø

Live Foyn Friis kvartet er en dansk-norsk indiejazzgruppe med skamløs, innovativ utforskning av området mellom jazz og populærmusikk. Nordisk, lekent, med en stemme som får en til å sitte ytterst på stolkanten for å få med seg hva Foyn har å melde. Catchy melodier som setter seg, og et velspillende band i fremste klasse.
Live Foyn Friis har etter sin utdanning ved musikkonservatoriet i Tromsø hatt en eventyrlig utvikling på karrieren sin. Hun er nå bosatt i Danmark, og har ikke mindre enn fire album på samvittigheten. Denne sommeren slapp hun sitt femte album, Foyn/Hess/AC/Sommer, som er består av Live Foyn Friis’ komposisjoner i grenseland mellom moderne jazz og indiepop sammen med et herlig utvalg av gode gamle jazzklassikere i helt egne versjoner.
Live Foyn Friis er nominert til Danish Music Awards for alle sine album og vinner av Årets Unge Jazzkomponist og Danmarks Nye Jazzstjerne. Til Nord-Norge tar hun med seg kvartetten sin bestående av Daniel Aleksander Sjølie (gitarer), Morten Morland (kontrabass) og Øystein Vik (trommer).

Pris:
295/245

Ordinær/medlem

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev