Søndag 03. feb 2019 kl. 20:00

FALKEVIK

Kampenjazz / Caféteatret
Oslo

Julie Falkevik Tungevåg (vokal, piano og elektronikk)
Ellen Brekken (kontrabass, elbass og kor)
Veslemøy Narvesen (trommer, elektronikk og kor)
Fotokreditering: Julia Marie Naglestad

Med mot, kreativitet og kjærlighet for improvisasjon, utgjør Julie Falkevik Tungevåg, Ellen Brekken og Veslemøy Narvesen trioen FALKEVIK – en trio som kombinerer det kalde, nordiske jazz- uttrykket med elegante og rare popmelodier. Musikken beveger seg i landskapet singer-songwriter/indiejazz, med lyriske instrumentelle partier og riff-baserte soloer.
I oktober kom FALKEVIK med debutplata «Louder than I`m used to» på Drabant Music. Albumet er inspirert av naturen på vestlandet, trangen til å reise ut, og frykten for å miste fotfestet og drukne i storbyen. Dessuten har musikken til blant annet Keith Jarret, Olga Konkova, Esbjörn Svendsson Trio og Morten Qvenild vært viktige inspirasjonskilder.

Debutalbumet “Louder than I`m used to” har, allerede fått flere gode anmeldelser. Dagsavisens anmelder Geir Rakvaag gir plata terningkast 5 og sier at “Falkevik står fram som et av høstens beste nye navn”. Albumet får også terningkast 5
i Aftenposten – under overskriften “Jazztrio med popteft”, og anmelder Eivind A. W. Stuen konkluderer med “Falkevik har rett og slett funnet sin plass musikalsk og leverer en gjennomført debut”.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev