Lørdag 02. feb 2019 kl. 14:00

Barnas Jazzscene

Barnas Jazzkafé / Victoria
Oslo

Lørdag 2. februar er det klart for sesongåpning på Barnas jazzscene – Improbasen egen konsertserie på Nasjonal jazzscene. Konsertserien har de siste årene nærmest blitt en institusjon å regne, og gjengen med unge musikanter fra Improbasen begynner å bli husvarme etter å ha underholdt og imponert en stadig økende publikumsskare. Barnas jazzscene er en månedlig konsertserie som gjennom flere sesonger har begeistret og imponert Oslos konsertpublikum.

Musikantene hører til på Improbasen, og på konserten denne lørdagen får du oppleve utøvere helt ned i åtteårsalderen som spiller kompleks, improvisert musikk. Vi lover god atmosfære, heftig samspill og lekende improvisasjon på høyt nivå.

Barnas jazzscene er en del av den større konsertserien Barnas jazzkafé, som fronter unge jazztalenter i alderen 8-15 år. Musikerne er elever ved Improbasen i Oslo, et ressursenter for barn som vil lære å spille jazz og improvisert musikk. Barnas jazzkafé arrangeres på flere scener i både Oslo og resten av landet.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev